Barcelona kaupunki vierailla

Barcelona, Koillis-Espanjassa, on pääoman Katalonian. Hektinen moderni kaupunki Välimerellä on monien kuin Euroopan porttina Espanja. Se on kaksikielinen koska molemmat katalaani ja Castillian espanjalainen ovat sen virallista kieltä ja sillä on laaja itsehallinto.

Tunnettu erityisesti Antoni Gaudin ainutlaatuinen ja radikaalin tyyliä, Barcelona on myös tuottanut suuria taiteilijoita huomautuksen. Joukossa Pablo Casals, José Carreras ja Joan Miro joiden työ vietetään puistossa nimetty hänen mukaansa. Pablo Picasso, vaikka kotoisin Malaga, vietti paljon aikaa täällä ja hänen teoksia voidaan nähdä Picasso-museo koilliseen upea satama. Tämä kokoelma keskittyy nuoruudenteoksiaan.

Portti itsessään voidaan tarkastella Barcelona meren äärellä mäki, Montjuic joka oli myös pääasiallinen sivusto vuoden 1992 olympia-alueelle. Montjuic sen magic suihkulähteet ja huvipuisto pääsee köysiradalla päässä satamasta. Kukkula houkuttelee paljon kävijöitä ei pelkästään kauaskantoisia näkemyksiä mutta vanha linnoitus, museo Katalonian Art, arkeologinen museo, Miro Foundation ja Espanjan Village (Poble Espanyol) ovat erittäin suosittuja.

Vuodesta Montjuic voit poimia Columbus sarake on jalka Las Ramblas. Tämä kuuluisa mailin mittainen, puiden reunustaman kävelykatu on napa Barcelona. Voit laiskotella tunnin vaeltelu sen pituus ohimennen kirjakauppiaiden, kaunis kukka sakkaus ja kaikenlaisia katukauppiaiden matkan varrella.

Rambla on jaettu osiin, ja on monia kohtaamispaikkoja matkan varrella. Suosittu paikka että jalka Rambla on Placa Reial jossa on värikäs kokoelma Kahvilan ja baareissa. Nauti olutta TAPA on calamres (kalmari), patatas brava (mausteinen, kuuma peruna) tai mikä vie fancy. Varoituksen sana, tämä ei ole hyvä paikka olla yöllä ja varokaa varkaita aina.