Benidorm Matkaopas

Benidorm Costa Blancalla on kuin missään muussa keinona Espanjassa. Tämä ainutlaatuinen lomakohde tarjoaa kaiken kaikille vierailijoille, joilla on lähes neljä kilometriä upeita rantoja ja unohdettu majoitus, ravintoloita, baareja, viihdettä, klubeja ja yöelämää. Ja unohtamatta tätä onnellinen-go-onnekas lomakeskus on erittäin edullinen ja laaja valikoima majoitusta jokaiseen hintaluokkaan.

Levante ja Poniente ovat Sinilippu ja puhdistetaan joka ilta puhdistusaineiden joukossa. Nämä pehmeät hiekkarannat ovat täysin puhdas, ja hellävaraisesti hyllytään puhtaat vedet, mikä tekee niistä täydellisiä kaikille.

Costa Blanca tarjoaa joitakin parhaista rantaloman säästä. Pitkä kesäkausi kestää kevättalvella aina puoliväliin. Lämpötilat heinä-elokuussa keskimäärin noin 30ºC ja laskeutuvat noin 20ºC: een iltaisin kesä- ja syyskuussa, jolloin auringonpaistetta on täynnä päiviä ja lämpötila vain muutaman asteen jäähdytin. Veden lämpötilat kesän aikana keskimäärin 24ºC. Huhtikuussa ja toukokuussa on edelleen runsaasti auringonpaistetta, mutta ilman kesän voimakasta lämpöä ja talvet ovat vielä lieviä ja aurinkoisia.


kuvan lähde : www.pixabay.com


kuvan lähde : www.pixabay.com