Mitä tehdä ja nähdä Zürichissä

Zürichiä, Sveitsin pääkaupunkia, on kutsuttu Sveitsin kulttuuripääkaupungiksi. Sellaisena kaupunki tarjoaa monia mahdollisuuksia viihde- ja virkistysmahdollisuuksiin.

Johann Jacobs Museumin kahvimuseossa on vuosittain uusi ja erilainen näyttely, joka antaa tietoa kahvin poliittisista, sosiaalisista ja kulttuurisista puolista. Nämä näyttelyesineet on rakennettu museon hallussa olevan kahvin ja kahvitarvikkeiden ympärille.

Toinen Zürichille ainutlaatuinen museo on Depuoz-kokoelmaluokamuseo, joka tarjoaa näytöksiä leluista 18–20-luvulta.

Ulkoviihdestä kiinnostuneemmat voivat ostaa Hauptbahnhofista snow’n’rail-lipun, joka sisältää juna- ja hiihtopassin talvikuukausina. Lippujen haltijat voivat ajaa junalla hiihtokeskukseen aamulla ja palata illalla. Lähin suuri hiihtokeskus on Flumserberg, Zürichin alkuperäiskansojen suosima ympäristö. Lomakeskuksessa on erilaisia ​​ajoja aloittelijoille asiantuntijoille, ja se tarjoaa alppipuutarhan, kauppoja, ravintoloita ja yökerhon.

Ostoksille kiinnostuneille Zürichin on tarjottava Bahnhofstrasse, yksi maailman hienoimmista ostoskanavista. Avenue, joka alkaa Bahnhofplatzista Zürichin päärautatieasemalta, tarjoaa runsaasti ostosmahdollisuuksia, kuten Chanel, Louis Vuitton, Cartier, Tiffany and Co, Dior, H&M ja Salvatore Ferragamo. Voit ostaa kaiken tyyppisiä tavaroita vaatteista kenkiin, hajuvesiin, CBD öljy –www.cibdol.fi -hen ja muihin kiinnostaviin kohteisiin.

Huomattava merkintä historiallisesta arkkitehtuurista kiinnostuneille on 12. vuosisadan katedraali, Iso kirkko (Grossmunster), joka sijaitsee Zwingliplatzissa, Zürichissä.

Zürichin eläintarha on avoinna 365 päivää vuodessa ja on suosittu kohde kaupungin vierailijoille. Eläintarha tarjoaa koulutusohjelmia, erikoistapahtumia ja opastettuja kierroksia.

Lopuksi, Hechtplatzin teatteri tarjoaa itsenäisen teatterin ympäri vuoden. Suurin osa tuotettavista näyttelyistä on sveitsiläistä kabareeta, mutta esityksiin sisältyy myös pantomiimia, pellejä ja laulua.